farawahida's FotoPage

By: farawahida dida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Oct-2007 02:58 Email | Share | | Bookmark
during my convocation day....yak2 yae..hiphiphip horreyyy

baju mehhei niii
ila me n fiza
nin lagi satuu hehe
View all 41 photos...
aii sumer hermm dah lebe 17 tahun tak upload pict...bz bah...convo ari tu bersamaan 5.8.07....jatuh pada ari ahad sidang petang..n pict ni sekitar convo ari tu la di pendek kan criternyer hheheeh nengok r jgn xnengok lak...free nii hheh...CAYYALAH FEB HEHEH.........nilah da latest pict ngan kekawan waktu convo heheh untuk sumer kawan2 wish u ol da best in ur career heheh if yang da bekojer lahh if yang lom lagi dun give up carik kejer hehehehh chaiyok4...


Monday, 28-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hhehehh

ni mser klass pg men10 sumer
aii su ngantokk nmpk tdo kol baper
arr 2la rtis lina ngan her pa zah
View all 17 photos...
aii kengkwan pict ni sumer budk2 1 kelass akuu..ni lah gaya budak market punya kojjer.. arr jgn x tau kalo tgk ari tuu xsmpai separuhh klass yang dtg sebabnya nak siapkan assignmnt..lass menet la katakan jgn tekojutt dahh laa..yg dtg pun sebokk ngan research paper...dalm istilah yang tepat dan termaktub dalm kamus budak2 market ESCAPE..


Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hari-hari mesra taz hehehe

ni yg bestt ni tu ostel dak laki ari2 skodeng hehe
ar slipa ni impot jepun mari niki brand
ni baruu mukadimah b4 treasure hunt
View all 26 photos...
akoomm geng arr pict. ni masa ari mesra kolej aku kat taz bebaruu ni heheeh...cam besak kali ni aku jdik tukang camera..oraitt lah jugak even xmcm kat tv tuu pe xplore races heheh dapt number 3 wehh kirak ok laa lwn ngn 4 grup budk lakii... saper mng pompuan gakk hhehee


Tuesday, 15-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambo gugorr tok..hehehe

arr ni women 8 work...ngk2
lenggangg kankong nmpak hehe
nila lag 1 ostel akuu amcm...
View all 38 photos...
aii kengkwn ni la pict aku kat sini nila kojjer aku.. continue yg smlm punyer xdn nk ngabihkan heheh.oitt nak tau x aku mohler ngk..arr jgn x tau apa yg ampa nmpk ni sumer nyer bena2 blaka xdak yg tipu melinkan bena2 heheh..tapi kalo ampa ngk 1 brg tuu musti ampa ingt aku heehe so nyanyi lagu ni ok..mudahan2 ampa ingt..hehe aku xbuang nyer...
Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you.....



Monday, 14-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
welcome 2 my life..new episode hehehe

cuber tgk tu la kampus baru nati hehe
aku nati blik naik bas tu laa hehe
tuula umah aku alaa tuuu
View all 14 photos...
aii geng nila aku nyer rutin kat sini..nak kata sebok tu xla jugak kira ada masa lgla enjoy katak heheehh...pict2 yang dalm ni sumer kat ostel akuu..kalo ampa tgk satu bena dalm ni musti ampa ingt camna aku dulu heehehe stay de same sampai lani cept2 apa dia... byk ooo


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net